• 4446 Actieve aanbiedingen
  • 636 Geregistreerde gebruikers
  • Internationaal georiĆ«nteerd
Veelgestelde vragen

Hoe worden verzendkosten berekend?

Elke verzendmaatschappij berekent de verzendkosten op basis van de afmetingen en het gewicht van het pakket. De verkoper heeft deze prijs ingevoerd in ons systeem. U ziet tijdens het betalen de verzendkosten staan.

Wat is multipedia?

Multipedia is een online verkoop- en veilingsite voor Nederland, maar ook voor de rest van de wereld. De afdeling kunst is onze start.Er zijn inmiddels meerdere categotieën in een vergevorderd stadium van ontwikkeling om een zeer breed kavelaanbod te creëren en daarmee iedereen de kans te geven iets moois te kopen, wat hij/zij graag wilt hebben:VOOR IEDER WAT WILS !!

Wat doet een platformbeheerder?

Hij/zij brengt zijn/haar kennis en kunde in om de verkoper van advies te dienen over de door de verkoper in te brengen kavel t.a.v. omschrijving en waardebepaling.dat laatste is altijd een schatting en biedt geen garantie voor de werkelijke waarde. de platformbeheerder kan ( indien nodig) bemiddelen bij een geschil tussen koper en verkoper.

Wat is een Multipedia-"MIJN"VEILING?

Op onze veiling wordt "gemijnd". U mijnt de kavel en U bent koper van een kavel waarvan U zelf de prijs heeft bepaald. Geen overbiedingen meer.Gekocht is gekocht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons veiling/betaalsysteem zorgt voor een veilige wijze van kopen en verkopen.

Wat betekent de prijs-ontwikkeling-waarschuwing?

De aspirant-koper van een kavel krijgt een seintje als zijn favoriete kavel gezakt is naar een lagere prijs-kleurcode. U kunt Uw favoriete kavel 24/7 volgen en toeslaan als de kavel Uw prijs heeft bereikt.

U heeft een kavel "gemijnd" en dan!

U heeft gemijnd en daarmee heeft U de kavel gekocht. Deze koop is bindend. Uw betaling gaat via Multipedia. U kunt online betalen, maar ook via een gewone betaling in Nederland en daarbuiten. Bij een gewone betaling ontvangt U daarvoor de benodigde gegevens.

Hoe snel wordt mijn aangeboden kavel geveild?

De verkoper,die een kavel aanbiedt, wordt op zijn wenken bediend. Multipedia veilt 24/7. Uw kavel wordt zonder vertraging geplaatst.

Van wie koopt U de kavel?

U koopt van de verkoper, die vermeld staat in de advertentie (zijn idenditeit is bij ons bekend) en ook op de bestel-en betaalpagina's. Multipedia is slechts een platform en zij zorgen voor het goed functioneren van de online-veilingsite. De verkoper van de kavel is en blijft geheel verantwoordelijk voor de levering van de kavel en daarbij behorende diensten. De verkoper verzendt de kavel binnen 3 dagen na ontvangst van bericht van betaling.Soms kan/moet, in overleg. de kavel worden afgehaald.

Wat moet ik betalen?

U betaalt het bedrag van Uw "mijning" van Uw kavel,daarbij komen de verzendkosten(hierover is geen btw verschuldigd. De koper betaalt GEEN veilingkosten.